Ondanks de steeds verder toenemende zelfredzaamheid van de medewerkers, zijn de Faciliterende Diensten een niet meer weg te denken onderdeel van elke organisatie.

Waar voorheen de telefonist(e), receptionist(e), secretari(e)s(se), koffiedame, repromedewerk(st)er en conciërge de dienst uitmaakte, staan nieuwe professionals op.
De Officemanager, Floormanager, Informatiemanager, Security Officer en de Grafisch Ontwerper ontzorgen de organisatie. Zij ontzorgen op het gebied van het Locatiemanagement, het Hostmanship, de Huisstijl, de Bedrijfscatering en de Veiligheid. Gecoördineerd door de Servicedesk worden alle oneffenheden verholpen en onder de aandacht gebracht van de planmakers en programmamanagers. Professionals puur sang!

Het Facilitairbedrijf voorziet in Facilities & Services ter ondersteuning van het primaire proces.

Een kleine greep uit de onderwerpen die ik voor u kan organiseren zijn:
Interieurverzorging, Verhuizingen, Verbouwingen, Bedrijfskantine, Warme Drankenvoorziening, Logistiek, Repro, Grafisch Designer, Wagenparkbeheer, Magazijnbeheer, Bedrijfskleding, Transport, Meubilairbeheer, Intern en Extern Groenbeheer, Afvalstoffenverwijdering en Bouwkundig onderhoud.

Configureren software TopDesk, Key2Finance, FMIS, en Producten- en Dienstencatalogus.

Locatie- of parkmanagement kan ik integraal fulltime, parttime of als project voor u managen.

Kan ik iets voor u betekenen? Klik dan hier.